پرستاری از سالمندان با مشکلات گوارشی
بیماریهای گوارشی در سالمندان خدمات پرستاری در منزل همراه شما
مشکل یبوست در میان افراد سالمندی که از داروهای ادرارآور برای درمان فشارخون یا نارسایی قلبی استفاده میکنند مشکل یبوست شایع است. در رژیم غذایی که فیبر در آن وجود دارد یا کم است میتواند باعث کاهش نفخ و مشکلات گوارشی، یبوست، درد شکم و حتی شروع سرطان روده بزرگ شود. از طرفی، زمان بیشتری برای استراحت در اختیار دارید اما از طرفی دیگر با بسییاری از چالش های سلامتی مواجه میشوید، از جمله این مشکلات افزایش اختلالات سلامت گوارش است. البته مشکلات گوارشی در هر سنی ممکن است اتفاق افتد؛ با این حال تقریبا ۴۰ درصد از افراد سالمند هر سال یک یا چند علامت گوارشی مرتبط با این سن را دارند. در این مقاله قصد داریم راجب انواع مشکلات گوارشی، علت آن و درمان آن با شما عزیزان مطالبی را به اشتراک بگذاریم.
- این مشکلات ممکن است نیازمند مراقبت پزشکی و تنظیم تغذیه و داروهای مناسب باشند. {
- نفخ معده یکی از مشکلاتی است که موجب ناراحتی سالمندان میگردد، راه های درمان و پیشگیری نفخ معده در مقاله نفخ معده چیست و راه های درمان آن آورده شده است. |}{
- در مقاله آشنایی با بیماری های سالمندان تمامی بیماری هایی که این عزیزان را تهدید میکند بیان کرده ایم. |}
- البته این موضوع که این بیماری به چه دلیلی با افزایش سن رخ میدهد تاکنون نامشخص بوده است.
- فیبر، نوعی کربوهیدرات موجود در گیاهان که قابل هضم نیستند، برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مهم است. {
- در چنین مواردی حتی به سالمند داروی ضد اسهال از طرف اطرافیان و خانواده داده شده که این مشکل را حاد میکند. |}
مهم ترین علائم سرطان معده به چه صورتی است؟
بیماریهای عملکردی گوارشی آن دسته از بیماریهایی هستند که دستگاه گوارش در هنگام معاینه طبیعی بهنظر میرسد اما در زمان هضم و جذب غذا به درستی عمل نمیکند. این نوع اختلالات شایعترین مشکلاتی هستند که بر دستگاه گوارش از جمله روده بزرگ و راست روده تأثیر میگذارند. سالمندان مبتلا به این بیماریها نیازمند مراقبت و توجه بیشتری هستند. کاهش علائم بیماری، مدیریت مصرف دارو، بهبود تغذیه و ارتقای بهداشت فردی از مزایای حضور پرستار سالمند در زندگی افراد مسن است. سندرم روده تحریک پذیر (IBS)، یبوست، حالت تهوع، نفخ، اسهال و یبوست نمونههای شایعی از نقصهای عملکردی دستگاه گوارش هستند. در بیماری دیورتیکولوز بیرون زدگیهای کوچکی در دیواره روده بزرگ ایجاد میشود.
بلعیدن غذا میتواند برای سالمندانی که به برخی بماریها و مشکلات دچار هستند، دشوار باشد. بر اساس اطلاعات ارائه شده در وبسایت ncbi شایعترین علل دیسفاژی دهان و حلق (اختلال در بلع) اختلالات عصبی عضلانی مانند سکته مغزی، مولتیپل اسکلروزیس، میاستنی گراویس، زوال عقل، بیماری پارکینسون و دیستروفی عضلانی است. در این سنین عضلات دستگاه گوارش ضعیف شده و بروز بیماریهای مرتبط با دستگاه گوارش هم بیشتر دیده میشود. پولیپ روده رشد غیرمعمول قسمت کوچکی از پوشش داخلی روده بزرگ (کولون) یا رکتوم است. عضلات روده در این بیماری حساس بوده و هر تنش عاطفی و بیرونی میتواند باعث انقباض آنها و ایجاد اختلال بعد از مصرف غذا شود. اگر پاره شده روده در روده بزرگ رخ دهد که از قضا این امر شایع تر هم هست، موجب انتشار شدید باکتری های مدفوع به محیط داخلی بدن و خون می شود.
عوامل شیمیایی، عفونی و عصبی جز مواردی هستند که باعث بیماریهای گوارشی و زخم معده میشوند. البته شایعترین علت زخم معده مربوط به عفونت ناشی از هلیکوباکتر پیلوری است که درصد موارد ابتلای به زخم معده را به هلیکوباکتر نسبت دادهاند. افزایش سن، در واقع با تغییرات فراوان روی عملکرد اعضا و دستگاههای بدن شاخته می شود که دستگاه گوارش هم، از این تغییرات بی نصیب نیست. مشکلاتی چون از دست دادن دندان ها، کاهش تحرک، تغییر در رژیم غذایی و مصرف داروها و عوارضی که از آنها حاصل می شود، همه باعث تشدید مشکلات و بیماری های دستگاه گوارش می شود. سنگهای صفراوی ممکن است به سمت مجرای صفراوی حرکت کنند و باعث انسداد مجاری و درد و قلنج شوند. درصورت ادامه درمان این بیماری، ممکن است سنگ صفرا به کبد راه پیدا کند.
بدن انسان با افزایش سن دیگر پذیرای غذاهای تند و چرب نیست چون بدن و دستگاه گوارش دچار تحلیل شده و بسیار ضعیف عمل می کند اگر رژیم غذایی درست نداشته باشیم بدن سالمند به بیماریهایی نظیر سرطان روبه رو خواهد شد. متاسفانه در سالمندان سرطان مری ، سرطان معده و سرطان روده درصد زیادی را به خود اختصاص داده است . درضمن مراقبین و پرستار سالمند در منزل نیز باید نسب به رژیم غذایی سالمندان دقت لازم را داشته باشند و عذاهای سالم و مفید را برای آنان درست کنند. یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی که در سنین سالمندی بیشتر رخ می دهد، زخم معده است. در واقع زخم معده مشکلی است که تعداد زیادی از سالمندان را دچار می کند.
مواردی که در زمینهی جلوگیری از بیماریهای گوارشی سالمندان عنوان شد بوسیله پرستار میتواند به طور تخصصی کنترل شود. همانطور که در بالاتر نیز به آن اشاره شد، شیوع زخمهای معده در سالمندان بیشتر است. این بیماری در اثر عوامل شیمیایی، عفونی و عصبی در افراد سالمند به وجود میآید. انسداد روده میتواند در هر سنی خودش را نشان دهد، اما در سالمندان بسیار شایعتر است. انسداد روده زمانی اتفاق میافتد که مسیر رفت و آمد در روده توسط یک عامل مسدود کننده مثل غدد سرطانی یا تورم کیسههای روده مسدود شود. همچنین ممکن است بخشی از ماهیچههای روده فلج شوند و این موضوع سبب انسداد روده شود که البته این فلج شدن ماهیچهها در روده افراد موقت است.
یبوست به دلیل مصرف داروها
خونریزی معده ناشی از یک زخم است و زخم معده به دلایل زیادی می تواند رخ دهد. وتقتی زخم به وجود می آید در ابتدا کمی درد و علائم به وجود می آورد ولی اسید معده دارای ویژگی خای است که وقتی ترشح می شود، در زخم معده را تسکین می دهد در حالی که خونریزی همچنان ادامه دارد. دوران سالمندی یکی از درخشانترین دوران زندگی انسان است زیرا در این زمان فرصت کافی برای استراحت و لذت بردن از زندگی وجود دارد و فرد سالمند میتواند از ماحصل عمر خود بهرهمند شود. اما بالا رفتن سن ابعاد دیگری هم دارد و بروز مشکلات جسمی و بیماریهای مختلف بخش پر چالش این دوران است. یکی از شایعترین مشکلاتی که با بالا رفتن سن در بین سالمندان مشاهده میشود اختلالات و مشکلات گوارشی است. برای اینکه از مشکلات گوارشی پیشگیری کنید، کافی است تمام کارهایی که باعث تشدید علائم گوارشی میشود را انجام ندهید.
این مشکل در سنین مختلف به وفور دیده میشود و تنها مختص سامندی نیست. اما با بالا رفتن سن این مشکل به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده و موجب ایجاد مشکلاتی در سالمندان میشود. بر اساس تحقیقات محققین این حوزه این مشکل با اضافه وزن رابطه مستقیمی دارد. در واقع هرچه فرد دارای اضافه وزن بیشتری باشد، این مشکل نیز در او بیشتر است. عمده دلایلی که باعث ایجاد رفلاکس معده میشود میتواند شامل مصرف بیش از حد غذا و مصرف غذاهای چرب، مصرف سیگار و همچنین نوشیدنیهای دارای کافئین باشد. برای پیشگیری از این مشکل بهتر است در صورت داشتن اضافه وزن، وزن خود را کاهش دهید.
در هموروئید داخلی رگهای خونی در قسمت داخلی دهانه مقعد برجسته میشوند و در زمان اجابت مزاج ممکن است دچار خونریزی شوند. هموروئید خارجی سیاهرگهایی هستند که درست زیر پوست در قسمت بیرونی مقعد قرار دارند. در این حالت نیز ممکن است در زمان اجابت مزاج لکههای خون بر روی مدفوع دیده شود. علائمی که سالمندان در اثر مبتلا شدن به بیماریهای گوارشی از خود نشان میدهند، میتواند با توجه به نوع بیماری متفاوت باشد. این مشکل در واقع به بازگشت مواد اسیدی داخل معده گفته می شود که به سمت مری اتفاق می افتد. رفلکس معده در سالمندان از جمله مشکلات رایج گوارشی رایج است که بسیاری از آن ها را دچار می کند.
اما در سالمندان از آنجا علامت بسیاری از بیماری های گوارشی مثل تومور روده ی بزرگ در ناحیه ی سکوم یا قسمت ابتدایی روده بزرگ، کم خونی است؛ نمی توان توصیه به مصرف قرص آهن و گوشت قرمز کرد. پولیپها بافتهای کوچک و غیرطبیعی هستند که در پوشش داخلی روده بزرگ ایجاد میشوند. پولیپها در بیشتر موارد بی خطر هستند، اما برخی از آنها میتوانند سرطانی شوند. معمولاً بدون علائم بوده، اما در برخی موارد ممکن است شامل خونریزی از مقعد، تغییرات در عملکرد روده و درد شکمی باشند. زخم معده، زخم باز در پوشش داخلی معده یا قسمت ابتدایی روده کوچک است و از علائم آن میتوان به درد در شکم به خصوص هنگام غذا خوردن یا با معده خالی، حالت تهوع و استفراغ، از دست دادن اشتها و سیری زودرس بعد از غذا خوردن اشاره کرد.
علائم دیورتیکولیت شامل خونریزی از مقعد، نفخ، یبوست و درد ناگهانی است. فعالیتهای ورزشی مانند پیادهروی به بهبود عملکرد گوارشی کمک میکند. این مشکلات ممکن است نیازمند مراقبت پزشکی و تنظیم تغذیه و داروهای مناسب باشند. وظيفه آسانیسم، ارائه خدمات با کیفیت مراقبتی با همراهی کادر مجرب و دلسوز است که تمام این خدمات را با احترام تقدیم خانوادهها میکند. در حالی که علت دقیق آن مشخص نیست، ژنتیک و تعدادی از عوامل محیطی مانند عفونت های ویروسی ممکن است در ایجاد بیماری سلیاک نقش داشته باشند. طبق نتایج به دست آمده از پژوهشها، حضور پرستاران در محیط خانهی کسانی که به مراقبت بیش و ویژه تری نیاز دارند، موجب کاهش قیمتها هم میشود.
{جستجوی مقاله :
|}سالمندان مبتلا به بیماری سلیاک علائمی مثل نفخ، اسهال، یبوست و درد شکم را از خود نشان میدهند. به همین جهت شناخت صحیح بیماری ها و مشکلات گوارشی سالمندان، می تواند افراد را از مشکلات ثانویه دور نماید. مشکلات گوارشی گاها حاد شده که این امر می تواند استفاده از خدمات پرستاری و نگهداری سالمند را ضروری کند.در ادامه به معرفی انواع بیماری های رایج گوارشی در میان سالمندان می پردازیم. بیماری سندروم روده تحریکپذیر جز بیماری های بسیار رایج است، که شیوع زیادی در کودکان دارد ولی در دوران سالمندان نیز این بیماری رخ می دهد. اعصاب و عضلات روده در این بیماری به شدت حساس هستند به طوریکه بعد از مصرف غذا به شدت منقبض شده و باعث ایجاد اسهال بعد از غذا خوردن میگردد.
در طی این روش میتوان پولیپ ها را قبل از تبدیلشدن به سرطان از بدن خارج کرد. افرادی که سابقه خانوادگی سرطان روده بزرگ یا سایر عوامل خطرساز را دارند ممکن است در سن کمتری نیاز به انجام غربالگری داشته باشند. همانطور که گفته شد، پولیپ به مرور زمان ایجاد میشود و ممکن است تا مدتها علائمی را از خود نشان ندهد. به همین دلیل به افراد سالمند توصیه میشود که بعد از 50 سالگی غربالگری کولونوسکوپی انجام دهند تا بتوانند قبل از این که این پولیپها تبدیل به غدد سرطانی شوند، آنها را از بدن خارج کنند. عدم تحمل گلوتن که به بیماری سلیاک شناخته میشود، باعث نفخ، یبوست و معدهدرد در سالمندان میگردد. سوزش و درد معده ناشی از رفلاکس معده میتواند مشکل رایجی در سالمندان باشد.
بیماری سلیاک یک اختلال خودایمنی است که بدن به گلوتن واکنش نشان میدهد. استفاده از روشهای آرامشبخش مانند یوگا میتواند در کاهش معدهدرد مؤثر باشد. مجرای مقعدی در کنترل مدفوع نقش دارد؛ هنگامیکه رگهای این مجرا ملتهب شوند و زیاد شدن حجم بیابند با مشکل بواسیر روبرو هستیم. با مصرف فیبر کافی، نوشیدن آب به میزان لازم، پرهیز از استرس و اضطراب، و داشتن فعالیت ورزشی منظم. زمانی که سالمند کمتر از سه بار در هفته رودهی خود را تخلیه کند، دچار یبوست شده است. دارو هایی که برای این مشکل تجویز می شوند را باید حتما سر وقت استفاده کرد، در نتیجه در این مشکل توجه کردن به توصیه ها و راه و روش پزشک خیلی خلیلی مهم است و اگر این مشکل شدید شد مسئولیت را به عهده سالمند نگذاریم و دوز داروه ها را به او یاد آوری کنیم.
اسهال مزمن میتواند به علت برخی عفونتهای کهنه نیز رخ دهد و همچنین از دیگر علتهای مهم، میتوان به بیماری کرون و کولیت اولسراتیو اشاره کرد، این بیماری ممکن است زمانی ایجاد شود که سیستم ایمنی بدن به بخشهایی از دستگاه گوارش حمله میکند. از سرنخهای حضور بیماری التهابی روده، وجود خون در مدفوع است که باید در صورت دیده شدن جدی گرفته و پیگیری شود. مهمترین نکته در پیشگیری از مشکلات گوارشی، حفظ سبک زندگی سالم و تنظیم انتظارات دستگاه گوارش با توجه به سن بیمار است. انتظار اینکه غذاهای مختلف و سنگین با سرعت و کیفیت مناسب هضم شوند منطقی نیست. بنابراین پرستار سالمند به عنوان فردی که مسئول تنظیم سبک زندگی فرد است. بسیاری از افراد سالمند از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی یا NSAIDs برای کنترل درد ناشی از آرتریت و سایر انواع دردهای مزمن استفاده میکنند.
به خاطر همین دلیل ها پرستار سالمند نقش مهمی در تشخیص به موقع این مشکل دارد. درمان در منزل یکی از خدمات بسیار مهمی بود که در چند سال اخیر ارائه آن از طرف شرکتها، پزشکان و متخصصان آغاز شد. دایان سلامت با مجوز رسمی به شماره ۲۴۵۴۰۶-۳ از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با نام تجاری ایده دایان سلامت به شماره ثبت ۵۹۷۶۸۲ از سال ۱۳۹۹ شروع به ارائه خدمات به شما عزیزان کرد. اسهال میتواند ناشی از عفونتهای ویروسی یا باکتریایی، مسمومیت غذایی، عدم تحمل غذا و یا مصرف برخی داروها باشد. بسیاری از داروهایی که سالمندان مصرف میکنند از قبیل داروهای فشار خون و مسکنها، میتوانند عوارض جانبی گوارشی داشته باشند.
علل زیادی وجود دارد که میتواند زمینهساز بروز بواسیر شود، اما با بالا رفتن سن و ضعیف شدن ماهیچهها کشیدگی در روده و مخرج راحتتر صورت میپذیرد. مواد غذایی با فیبر بالا مثل میوه، سبزیجات و حبوبات میتواند از یبوست جلوگیری کند و حرکت مواد در داخل رودهها را بهبود ببخشد. مصرف آب به میزان کافی در طول روز میتواند فرایند هضم را در افراد سالم بهبود ببخشد. خوردن پروتئینهای کمچرب مثل مرغ، تخممرغ و ماهی باعث حفظ و تقویت عضلات در بدن افراد سالمند میشود. کاهش دادن مصرف قند و نمک از بیماریهای دیابت و قند خون جلوگیری میکند. در رژیم غذایی خود برای بهبود باکتریهای معده از ترشیهای تخمیر شده مثل کیمچی استفاده کنید.
این بیماری عوارض بسیار زیادی برای افراد مسن و سالمند دارد و با توجه به شرایط جسمانی افراد کهنسال این بیماری در نوع شدید تر می تواند سبب بی اختیاری مدفوع و حتی خونریزی های شدید نیز شود. این بیماری زمانی رخ می دهد که یا یک عامل مسدود کننده مثل غدد سرطانی یا تورم کیسه های روده که در سالمندان بسیار شایع است، مسیر حرکت مواد را در روده بند بیاورند یا آنکه بخشی از ماهیچه های روده دچار ایلئوس شده باشند. این بیماری می تواند در نهایت موجب تجمع شدید مدفوع در روده بزرگ و تجمع غذا در روده کوچک شود. اسهال و یبوست مزمن که از بیماریهای شایع گوارشی در سالمندان به شمار میروند امکان دارد سبب بروز بواسیر شوند، به این شکل که اسهال با بالا بردن فشار خون امکان بروز بواسیر را زیاد شدن میدهد. اسهال مزمن میتواند به علت برخی عفونتهای کهنه هم رخ دهد و همچنین از دیگر علتهای مهم، میتوان به بیماری کرون و کولیت اولسراتیو اشاره نمود، این بیماری امکان دارد زمانی درست کردن شود که سیستم ایمنی بدن به بخشهایی از دستگاه گوارش حمله میکند.
سندروم روده تحریک پذیر به گونه ای است که اگر فرد سالمند به آن مبتلا باشد بعد از خوردن وعده غذایی به اسهال مبتلا می شوند و این مسئله به دلیل ضعف و حساسیت بیش از حد عضلات روده و اعصاب آن می باشد این مورد در زنان سالمند بیشتر مشاهده می شود و بسیار رایج است . اگرچه این دارو برای فشارخون بسیار مفید است اما باعث یبوست شدید میشود. مسکنهای مخدر یکی دیگر از داروهایی هستند که باعث ایجاد یبوست در سالمندان میشود. بهعنوانمثال وقتیکه به سالمندی که تحت جراحی تعویض مفصل زانو یا مفصل ران قرارگرفته داروی مسکن تزریق میشود این مواد مستقیماً روی روده تأثیر میگذارد و باعث کند شدن عملکرد آن میشود. The post بیماری گوارشی در سالمندان + علائم و روش های درمان appeared first on آسایش و مراقبت ایده آل. یک سیستم گسترده و پیچیده که غذا را تجزیه میکند تا آب را جذب کند و مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین ها را برای استفاده بدن استخراج کند، در حالی که مواد زائد جذب نشده را دفع میکند.
اما سالمندان با داشتن یک سبک زندگی سالم می توانند از بسیاری از بیماری ها و مشکلات این دوران بخصوص بیماریهای گوارشی سالمندان جلوگیری کنند. به صورت کلی باید از مصرف سیگار، الکل، نوشابه و هر نوع ماده ی حاوی کافئین پرهیز کنند. علائم و نشانههای پیشرفته بعدی ممکن است شامل کاهش وزن، زرد شدن پوست و سفیدی چشم، استفراغ، مشکل در بلع و وجود خون در مدفوع و … باشند. سرطان ممکن است از معده به سایر قسمتهای بدن، به ویژه کبد، ریهها، استخوانها، پوشش داخلی شکم و غدد لنفاوی گسترش یابد. علت اصلی سرطان معده هنوز به درستی مشخص نیست، با این وجود برخی از عوامل مانند عفونت هلیکوباکتر پیلوری، زخم معده، متاپلازی، نازک شدن پوشش معده در اثر التهاب طولانی مدت آن، پولیپ معده، کم خونی و کمبود ویتامین ب ۱۲ و برخی شرایط ژنتیکی در این زمینه مقصر هستند.
از طرفی مصرف برخی از داروها و عوارض جانبی آنها ابتلا به سنگ صفرا را در پی دارد. حضور یک پرستار سالمند در کنار شما، در پروسه نگهداری از سالمند به شما کمک میکند. بر اساس تحقیقات انجامشده یکی از شایعترین مشکلات دستگاه گوارش که عمدتاً در دهه ۶۰ و ۷۰ سالگی مشاهده میشود تغییر در عادات رودهای و عمدتاً یبوست است. علائم این مشکل شامل حرکات دشوار و دردناک روده، کاهش تعداد اجابت مزاج و مدفوع سفت و خشک است. تعدادی از عوامل مرتبط با بالا رفتن سن وجود دارد که ممکن است باعث بروز یبوست در افراد سالمند شود.
این مسئله به دلایل متعددی رخ میدهد و میتواند بر کیفیت زندگی سالمندان تأثیر بگذارد. در این مقاله به بررسی علل شایع معدهدرد در سالمندان و راهکارهای درمانی مرتبط با خدمات پرستاری و مراقبت در منزل میپردازیم. مشکلات دستگاه گوارش سالمندان از جمله بیماریهای دوران سالمندی میباشد که بسیار نیز شایع میباشد. دلایل زیادی میتواند موجب آن شود که این بیماری در سالمندان بروز پیدا کرده و مشکلاتی برای سالمند ایجاد کند. اما مهمترین دلایل بروز این بیماری مشکلاتی چون سوء تغذیه، تضعیف سیستم ایمنی و… باشد. تغییراتی که در سیستم بدن و با بالا رفتن سن ایجاد میشود، دستگاه گوارش را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
همانگونه که گفته مشکلات دهانی به کاهش ترشح بزرگ و مشکلات دندانی در سالمندان منجر می شود. به همین دلیل کاهش ترشحات آنزیمی معده و روده هضم و جذب مواد غذایی را کاهش می دهد که این مسئله خود منجر به مشکلات گوارشی سالمندان می شود. برخی از بیماریهای گوارشی مثل ریفلاکس، سنگ کیسه صفرا و التهاب راست روده هستند که در بین سالمندان شایعتر است. در ادامهی مقاله به بررسی برخی از رایجترین بیماریهای گوارشی در سالمندان خواهیم پرداخت. داشتن استرس در سالمندان به صورت زیاد نیز میتواند روی دستگاه گوارش در افراد تأثیر بگذارد و افرادی که استرس زیادی را تجربه میکنند، علائم نفخ، کاهش اشتها و التهاب را در بدن خود مشاهده میکنند.
رژیم غذایی نامناسب که از مقادیر کافی فیبر و مایعات نداشته باشد، در ایجاد مشکلات گوارشی موثر است. بسیاری از بیماریهای مزمن مانند دیابت، بیماری کلیوی و … که در افراد مسن شایع هستند، میتوانند باعث بیماری گوارشی شوند. اگر سالمندان و یا افرادی که وظیفه پرستاری و نگهداری از سالمند را برعهده دارند بتوانند نکاتی را که در قسمت زیر توضیح داده می شود را رعایت کنند می توانند از بسیاری از بیماری های گوارشی در سالمندان جلوگیری نمایند. مرکز خدمات پرستاری سلامت اول، با مجوز رسمی از وزارت بهداشت، خدمات خود را به صورت شبانه روزی در تمامی ایام سال، حتی تعطیلات ارائه میدهد. اعزام پرستار در منزل، پرستار سالمند، پرستار کودک، پرستار بیمار و انجام کلیه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی در منزل از جمله خدمات این موسسه میباشد. گاهی اوقات تغییر در سبک زندگی و رزیم غذایی میتواند مشکلات و بیماری های گوارشی شمارا درمان کند.
اگر برای نگهداری از سالمند و کودک و بیمار نیاز به پرستار با تجربه دارید یا نیاز به تزریقات و پانسمان در منزل دارید،خدمات پرستاری در منزل را با تیم حرفه ای سپید گستر تجربه کنید. خدمات ما پرستاری در منزل برای سالمندان ، کودکان و بیماران است و این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است از پزشک یا متخصص مربوطه مشورت بگیرید. این بخش تنها به سالمندان خلاصه نشده و برای نوزادان و پرستار نوزاد هم صادق میباشد. بودن پرستار در منزل افراد حساس و آسیب پذیر، از راه پوشش دهی نیازها نقشی کلیدی در درست کردن وضعیت متناسب برای آنها دارد. علل زیادی وجود دارد که میتواند زمینهساز بروز بواسیر شود، ولی با بالا رفتن سن و ضعیف شدن ماهیچهها کشیدگی در روده و مخرج راحتتر گونه میپذیرد. در نهایت مهم ترین نکته از نظر سبک زندگی، تغذیه مناسب این بیماران است، زیرا در بیشتر موارد، این بیماران با فهرست بلندبالایی از غذاهای ممنوعه سروکار دارند.
همانطور که پیشتر اشاره شد ضعیف شدن ماهیچهها از موارد اجتناب ناپذیری است که افزایش سن با خود به همراه دارد و به این علت ریفلاکس بیشتری را در افراد مسن شاهد هستیم. سالمندانی که توانایی حرکتشان کاهش یافته به خصوص آنهایی که به صورت کامل تحرک ندارند؛ بیشتر از دیگران به اسهال مبتلا میشوند. این در صورتی است با انجام معاینات مشخص می گردد، که یک توده مدفوعی سفتشده در انتهای روده این افراد گیر کرده و این توده خود عامل ایجاد مشکل شده است. در واقع نه تنها اسهالی وجود ندارد بلکه فرد به نوعی انسداد در مسیر روده اش دچار شده است. در چنین مواردی حتی به سالمند داروی ضد اسهال از طرف اطرافیان و خانواده داده شده که این مشکل را حاد میکند. تا جایی که فرد دچار زخم و خونریزی شده و گاهی به جراحی نیز کشیده می شود.
پرستار برای سالمندان